Apparaten en accessoires
Pêche Melba
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
6 porties
Ingrediënten
Perziken
-
water1200 g
-
suiker500 g
-
citroen enkel het sap½
-
natuurlijk vanille-extract1 tl
-
perziken met vel, in 8 partjes (zie tip)4
Frambozen coulis
-
frambozen250 g
-
suiker50 g
-
water1 el
-
vanille-ijs6 scheppen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 portie
Eiwitten
0.8 g
Calorieën
436.5 kJ /
104.3 kcal
Vetten
2 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
21.7 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Hemelse desserts
9 recepten
Benelux
Benelux
Misschien vind je het ook leuk...
Turkse eieren (Cibir) op Griekse yoghurt, geserveerd met toast en groene salade
30 min
Droge koekjes met polenta en abrikozen zonder toegevoegde suikers
Brak ocen
Sinaasappel-currydressing
10 min
Yoghurt met kokosmelk
15 godz.
Yoghurt met appel en bosbessen
12 godz. 40 min
Chocoladetaart met sinaasappel
2 godz. 40 min
Brochette van kippenballetjes met rijst
1 godz. 40 min
Krokante olijven
1 godz. 30 min
Vleesballetjes met parelrijst
Brak ocen
Chocoladetruffels
2 godz. 45 min
Havertaart
Brak ocen
Veenbes & rode biet koekjes
2 godz. 40 min